ARRL

Forum Home - Rules - Help - Login - Forgot Password
Members can access, post and reply to the forums below. Before you do, please first read the RULES.

Kenwood TR-751A Memory?

Dec 17th 2011, 05:37

AC0XU

Joined: Oct 30th 2011, 02:35
Total Topics: 0
Total Posts: 0
I know how to set a TR-751A memory. I cannot find any indication in the user's guide about how to clear a memory. When the processor is reset, the memories are set to "------" (inactive). I would like to be able to reset a memory to inactive, without having to reset the processor (and losing all memory data).

Anyone know how?

Thanks-

AC0XU
Jim
Dec 20th 2011, 19:12

WA0CBW

Joined: Apr 4th 1998, 00:00
Total Topics: 0
Total Posts: 0
I have the same radio and I haven't found a way to "clear" a memory location. A little searching on the internet didn't turn up anything either. I have entered the same frequency in several memory locations to prevent it from stopping on a frequency I'm not interested in when it is scanning.

Bill
Dec 20th 2011, 23:34

KB0HAE

Joined: Apr 4th 1998, 00:00
Total Topics: 0
Total Posts: 0
I seem to remember that some older radios had no way to clear a memory (aside from a complete reset that would clear all memory). You could overwrite a memory.

Back to Top